Doosjes & draadjes


Een van de eigenschappen van grafiek is dat je veel reproducties kunt maken. Het gaat mij echter niet alleen om de kwantiteit maar ook om de kwaliteit. Werken met grafische technieken geeft vaak interessante verrassingen: onvoorziene uitwerkingen in vorm, structuur en kleur.

Grafiek is daarnaast ook kwetsbaar, transparant, beweeglijk en vergankelijk omdat je veelal op papier werkt. Maar ook zo krachtig door de intensiteit van de inkt. Ik vind het heel mooi te zien hoe die zijn weg vindt in het papier, er deel van wordt. Om het daarna vrij in de ruimte, los van de muur, roerloos te zien hangen of zachtjes te horen ruisen.

Langzaamaan bouw ik een archief op waar ik uit kan putten voor werk in opdracht. Soms maak ik extra prints in kleine oplage om te verkopen zodat ik in de aanschaf van materialen kan voorzien en door kan blijven werken. Hieronder een overzicht van de prints die op dit moment verkrijgbaar zijn. Ze zijn allemaal geborgen in een zwart doosje of gebonden met een draadje.

Je kunt kiezen voor verzending per post of het werk bij mij ophalen. Ook bestaat de mogelijkheid dat ik het bij jou breng en het voor je ophang. Neem dan even contact op om een afspraak te maken.Hier vind je de algemene voorwaarden en het verzend- & leveringsbeleid. Het KvK-nummer is 17 20 37 26.